Centre de Podología Maria Teresa Cruset participa a la fira MuntanyuM a la taula de SENDERISME.COM

Ens plau comunicar-vos que Centre de Podología Maria Teresa Cruset participa a la taula de SENDERISME.COM de la fira de MuntanyuM els dies 10 i 11 de Maig a Duesaigües. Us esperem.

Quan un viu una passió com es el senderisme, ha de poder gaudir de totes las meravelles que la natura ens ofereix i, per tant, els seus sentits han de ser òptims. El cor, batega amb força davant la emoció de tot el que els nostres ulls ens regalen… i els peus han de ser ales perquè puguem gaudir de tot allò que la natura ens fa sentir… felicitat, llibertat, plenitud, ment desperta i sana. Això ens dona la força per avançar cada dia y poder afrontar qualsevol repte en las nostres vides quotidianes amb un mon embogit avui en dia. Els peus son el suport del nostre cos, igual que el cotxe necessita unes bones rodes, ells, si estan sans, fan que puguem gaudir de tot allò que la natura ens ofereix.

Oblidat dels peus, i gaudiràs de la natura com si portessis ales… i si no et pots oblidar… vine.. que t’ajudarem .. som especialistes en patologies i afeccions del peu, estudi biomecànic de la marxa, plantilles a mida, Osteopatia i fisioteràpia, cirurgia del peu – laser quirúrgic.

Som un equip de podòlegs i fisioterapeutes ubicats a Barcelona, al costat de la Sagrada Família.

Centre PodològicSom especialistes en:

  • Malalties i afeccions del peu
  • Estudi biomecànic de la marxa
  • Cirurgia del peu
  • Plantilles a mida

La podologia (del grec podolo, peu i logos, estudi) és una ciència que té per objecte l’estudi i el remei de les malalties i alteracions que afecten al peu, quan aquest estudi no sobrepassa els límits de la cirurgia menor ambulatòria, és a dir , aquella que no necessita ingrés hospitalari.

Trepitjar de manera incorrecta no sol ser font de problemes del peu sinó en altres articulacions del cos. L’esquelet és una cadena de forces i quan el peu dóna suport, la força no només s’exerceix sobre el peu sinó que repercutirà sobre el turmell, el genoll, el maluc, l’esquena i fins i tot a les cervicals.

www.centrepodologic.net

Publicado en: Noticias